Bereikbaarheid

Bereikbaarheid:

De bewindvoerders van Stichting Morgen Zonder Zorgen zijn dagelijks op werkdagen bereikbaar via
telefoon 06 475 630 72
e- mail info@morgenzonderzorgen.com

en whats- app.

Telefonisch spreekuur:

Op alle werkdagen is er een telefonisch spreekuur met bel- tijden van

maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur
en op vrijdag van 9.00 uur tot 10.00 uur
.

Buiten deze beltijden kan het voorkomen dat u een voicemail krijgt te horen.

Voicemail:

Wij verzoeken u bij het horen van een voicemailbericht uw naam en telefoonnummer in te spreken en mogelijk kort weer te geven waar u voor belt. Wij zullen binnen 2 werkdagen uw voicemail-bericht telefonisch beantwoorden. Mocht u niet te bereiken zijn, zullen we trachten u via andere contactmogelijkheden u te antwoorden, zoals per e mail.

Noodgevallen:

Bereikbaarheid:
Buiten de werkdagen zijn wij per e- mail te bereiken en kunt u telefonisch de voicemail inspreken.

Wij luisteren dagelijks buiten de werktijden de voicemail af, ook in het weekend.
Reactie op uw bericht: Uitsluitend bij dringende (financiële) zaken zal er tijdens deze dagen op worden gereageerd. Reactie op uw voicemail volgt in ieder geval op de eerstvolgende werkdag.

Bereikbaarheid tijdens feestdagen en landelijk bijzondere vrije dagen:

Tijdens deze dagen kan een email worden gezonden en/of kunt u telefonisch per voicemail de bewindvoering een bericht sturen. De bewindvoerders luisteren op deze dagen de voicemail af. Uitsluitend bij dringende (financiële) zaken zal er tijdens deze dagen direct op worden gereageerd. Reactie op uw voicemail volgt in ieder geval binnen de eerstvolgende 2 werkdagen.

Afwezigheid:

Stichting Morgen Zonder Zorgen werkt met 2 bewindvoerders. Mocht het voorkomen dat een bewindvoerder vanwege afwezigheid uw belangen tijdelijk niet kan behartigen, zullen direct alle taken door de andere bewindvoerder worden overgenomen. Beide bewindvoerders, Wilma van den Hoff en Elise de Boer, zijn bekend bij alle cliënten van Stichting Morgen Zonder Zorgen.

Afwezigheid van 2 bewindvoerders:

Mocht het in zeer uitzonderlijke gevallen voorkomen dat beide bewindvoerders van Stichting Morgen Zonder Zorgen door omstandigheden de taken niet kunnen uitvoeren, dan dragen wij onze taken gedurende de periode van afwezigheid over aan een gekwalificeerde vervanger die door de rechtbank als professioneel bewindvoerder is benoemd. Uiteraard wordt u hiervan op de hoogte gesteld.